To je to što me zanima!

Stjepo Bartulica u samoizolaciji, sutra će se testirati na koronu

Saborski zastupnik Bartulica potvrdio je nagađanja o samoizolaciji na svom Facebook profilu. Na koronu će se testirati sutra te obavijestiti javnost o rezultatu testa
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica u samoizolaciji je i sutra će se testirati na koronavirus, objavio je u srijedu navečer na Facebook profilu nakon što su neki mediji prenijeli netočnu informaciju da je pozitivan na taj virus.  

- Na tragu medijskih napisa o mom zdravstvenom stanju, istina je da sam u samoizolaciji. Sutra ću se testirati na koronu. Pravovremeno ću obavijestiti javnost o rezultatu - napisao je Bartulica.

Budući da je četvero zastupnika u samoizolaciji, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je srijedu da će se glasovanje putem video veze održati već ovaj tjedan u petak.

- Četiri zastupnika nalazi se u samoizolaciji tako da ćemo već u petak testirati glasovanje putem video veze - rekao je Jandroković nakon sjednice Predsjedništva Hrvatskog sabora s predsjednicima klubova zastupnika uoči početka redovitog zasjedanja. Nije želio otkriti imena zastupnika u samoizolaciji poručivši da će to biti vidljivo u petak tijekom glasovanja kada se pojave na ekranu.

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović objavio je nedavno na svome Facebooku da je pozitivan na koronavirus.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miške 10.09.2020.

    Stipo Kukuljica je dobio virus.

  • totalnoodvaljen 10.09.2020.

    Tko je ovaj?

  • čovik-s-juga 10.09.2020.

    Jesu to oni protiv " Korona histerije " !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare