To je to što me zanima!

Stjuardese pilotu-heroju guzu mazale čokoladom

Pilot heroj Peter Burkhill (44) koji je na Heathrowu u četvrtak spasio 150 putnika od sigurne smrti snimljen je u veseloj zabavi s dvije djevojke
Vidi originalni članak

Osim djevojaka na partiju su se potrošili i kilogrami čokolade. Na razularenoj zabavi Petr je bio s dvije djevojke za koje se pretpostavlja da su stjuardese. Mazale su ga čokoladom, a onda su slatku poslasticu jezikom "skidale" s njegovog tijela. Stjuardese su čak čokoladu u obliku tangi izlile po njegovoj stražnjici, a onda su je naizmjenice lizale. Slike su snimljene u vrijeme kad je Peter imao 28 godina i bio pilot Caledonian Airwaysa.
- Bio je totalno seksi. Zvali su ga "Savršeni Peter" - kažu djelatnici te kompanije. Peter je nakon zabave s čokoladom jednu djevojku odveo u sobu gdje su dovršili započeti posao - rekao je Gary (39) koji je u to vrijeme radio s Peterom koji se do sada već dva puta razveo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Gnome 21.01.2008.

    Spasio? Pa od kuda znaju da ih je spasio? Možda je toblerone orgijao noć prije pa je zamalo spalio 150 ljudi i poravnao Heathrow. I u čemu je poanta ove priče uopće?

  • Bijela13 21.01.2008.

    ..koji clanak..covjek ima seksualni zivot i to oni zovu vjescu..smjesno bi bilo da nije tuzno...

  • entoni 21.01.2008.

    Jel i on šta lizao

Komentiraj...
Vidi sve komentare