To je to što me zanima!

Što je ovo? Terencem se zabio u drugi auto pa hladno otišao

Čitatelj je poslao video u kojem se vidi kako u Divaltovoj ulici u Osijeku oko 21 sat dva vozača svađaju na cesti da bi potom ovaj iz terenca sjeo u auto i zabio u drugi auto te hladno otišao
Vidi originalni članak

Situacija je zaista bila komična. Manji auto je nezgrapno oduzeo prednost terencu koji se potom zaustavio ispred njega izašao je iz auta i vozač terenca je vikao na drugog da kako to vozi da bi onda sjeo u auto i zabio se u njega. Nakon toga je ležerno otišao, ispričao nam je čitatelj koji je poslao video.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U videu se vidi da je spomenuta ulica puna drugih automobila, a vozač manjeg auta nakon sudara je izašao van i pregledao svoj auto. 

Iz osječke policije su nam potvrdili da je prijavljena prometna nesreća u nedjelju u Divaltovoj ulici u Osijeku oko 21 sat. Nadodali su da se o okolnostima nesreće znati nakon očevida, samo su naglasili da se radi samo o materijalnoj šteti.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • JosipKnezevic_1 24.08.2019.

    Samo da čitatelj nepobijeđene kaznu zbog neovlaštenog snimanja jer kako bi osoba u terencu drugačije mogla dobiti odštetu ...pa imao je prednost

  • 19.08.2019.

    Ruska krv.

  • zveko 19.08.2019.

    Skoro ne vidjeh pametnijeg komentara. Po vašem svako kome je oduzetas prednost prolasksa ima pravo svojim terencem, jer to se odnosi samo na one koji ga imaju, zabiti se u auto koji ti je oduzeo prednost. A još jači je navod " sjedim u kafiću i svakodnevno gledam ". Pametnom dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare