To je to što me zanima!

Što se događa s Trumpom? Na ruci mu se pojavile čudne mrlje

Joshua Zeichner, izvanredni profesor dermatologije u bolnici Mount Sinai u New Yorku, kaže kako je teško na temelju jedne fotografije reći zašto Trump ima mrlje na ruci, ali kaže da bi se moglo raditi o osipu
Vidi originalni članak

Donald Trump (77) snimljen je u srijedu na Manhattanu dok je odlazio sa suđenja. Podsjetimo, kolumnistica i spisateljica E. Jean Carroll tužila ga je za klevetu i traži 10 milijuna dolara odštete. 

Nakon što su fotografije objavljene na društvenim mrežama su krenule razne špekulacije o tome što se s Trumpom koji se nada dobiti novi nominaciju svoje stranke za predstojeće predsjedničke izbore, točno događa. 

GODINA ODLUKE U SAD-U Donald se vraća: Trump odnio pobjedu na predizborima u Iowi

Business Insider je kontaktirao dermatologa koji je iznio četiri mogućnosti zašto Trump ima neobične mrlje na rukama. Iako je teško dijagnosticirati stanje kože na temelju samo jedne fotografije, Joshua Zeichner, izvanredni profesor dermatologije u bolnici Mount Sinai u New Yorku, rekao je da Trump vjerojatno ima osip koji može imati različite uzroke.

OSVOJIO 51% GLASOVA Trump na predizborima u Iowi ostvario povijesni rezultat. Borba za drugo mjesto napeta

Mogućnost 1: Ruke su mu previše suhe

Zeichner je rekao da su najčešći uzroci osipa na rukama suhoća i pretjerano pranje. Trump je već rekao za sebe da je ‘germofob‘, pa bi teorija o pretjeranom pranju ruku mogla biti točna. Koža je češće suha zimi zbog niskih temperatura.

Mogućnost 2: Žuljevi od igranja golfa

Druga mogućnost su žuljevi koji su mogli nastati od igranja golfa koji je omiljena Trumpova aktivnost.

UNIŠTIO JOJ UGLED Sudac upozorio Trumpa da bi mogao biti izbačen sa suđenja

Mogućnost 3: Po rukama je prolio sok od limete

Zeichner je rekao da ‘čak i izlaganje soku limete na jakoj sunčevoj svjetlosti može izazvati kemijsku opeklinu kože‘, inače poznatu kao ‘opeklina od margarite‘. Iako Trump ne pije alkohol, bezalkoholni koktel s citrusima mogao bi uzrokovati ovakve mrlje na rukama.

Mogućnost 4: Ništa od navedenog

Kao što je Zeichner naglasio, osip na rukama može uzrokovati mnogo drugih stvari, kao što su recimo ugrizi kukaca. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • kliperson1 18.01.2024.

    Ova ljevičarska propaganda je smiješna. Dajte preupitajte se zašto Biden nije u stanju hodati ravno, zašnjo njuška tuđu djecu? Zašto Zeleni penisom svira klavir? To su stvari koje bi vas trebale brinuti, ali naravno - o toj strani politike se ne piše, to je zabranjena tema!

  • vilim1234 18.01.2024.

    Sta je vec sve Putin imao,vise nema raka od kojeg ne umire,cudno vuce lijevu nogu

  • Kruno007 18.01.2024.

    Jel to onaj ograničeni koji će riješiti rat u Ukrajini za dva dana 🤭?

Komentiraj...
Vidi sve komentare