To je to što me zanima!

Što to treba biti tajno u izvidima o Banožićevoj nesreći?! DORH nam odgovara copy pasteom!

O daljnjem tijeku postupka javnost će biti pravovremeno obaviještena putem priopćenja na mrežnim stranicama Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, rekli su nam iz DORH-a. Isto kao i jučer
Vidi originalni članak

Od prometne nesreće u kojoj je Mario Banožić usmrtio 40-godišnjeg Gorana Šarića prošlo je 18 dana. I danas smo pitali Županijsko odvjetništvo u Vukovaru jesu li Banožića priveli na ispitivanje i je li PU vukovarsko-srijemska podnijela kaznenu prijavu protiv njega. Doslovno su kopirali i ponovno poslali odgovor koji su nam jučer poslali na isto postavljena pitanja. 

Taj odgovor prenosimo u cijelosti:

"Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru ne može odgovoriti na Vaše upite zbog zakonske odredbe o tajnosti izvida. Naime, Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru poduzima izvide, a nadležna policijska uprava provodi kriminalističko istraživanje. O daljnjem tijeku postupka javnost će biti pravovremeno obaviještena putem priopćenja na mrežnim stranicama Državnog odvjetništva Republike Hrvatske", napisali su. 

Podsjetimo, Banožić j prije pet dana, 24. 11. 2023. godine, izašao iz osječkog KBC-a. Tada su iz vukovarsko-srijemske policije potvrdili kako nisu zaprimili obavijest o puštanju bivšeg ministra iz bolnice. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 08.12.2023.

    Sve institucije koje bi trebale raditi svoj posao ga ne rade kako treba neovisno nego kako netko traži

  • 08.12.2023.

    Ubio je čovjeka sa svjesno tehnički neispravnim vozilo.

  • bečar-bečar 08.12.2023.

    kod malog smrtnika za istu nesreču - u bolnici ispred vrata stoje 2 pandura !!! a vidi ovo ??? jesu li svi hrvati isti ili ima govana od hrvata????

Komentiraj...
Vidi sve komentare