To je to što me zanima!

Stopera (83) usmrtila Hitna koju je pokušavao zaustaviti

John Tunić je mahao rukama i pokušavao zaustaviti vozilo Hitne. Najvjerojatnije je zakoračio na cestu, a vozilo ga je udarilo i odbacilo u odvodni kanal gdje je umro
Vidi originalni članak

John Tunić (83) poginuo je u nesreći u Ćeralijama kod Voćina u ponedjeljak oko 6.45. On je stopirao na cesti i mašući rukama pokušao zaustaviti vozilo Hitne pomoći  koje je vozio J.Đ. (35). Najvjerojatnije je zakoračio na cestu, a vozilo ga je udarilo prednjim bočnim dijelom i odbacilo u odvodni kanal gdje je od teških ozljeda glave i umro. 

Vozač Hitne, koji je sumještanin preminulog, je u stanju šoka. Nije bio pod utjecajem alkohola i vozio je prilagođenom brzinom.

Prema riječima sina preminulog, Prenka Tunića, otac se uputio pješice u Slatinu koja je udaljena od Ćeralija 15 km kako bi ovjerio svoj liječnički karton. Supruga preminulog Johna, Đurđa Tunić (74) je u to vrijeme bila na misi. Obitelj ne zna zašto John nije nikoga od obitelji zamolio da ga odveze. 

Dežurni liječnik Danijel Rešetar kaže kako je John Tunić često dolazio na Hitnu baš pješice i molio ih da mu izmjere tlak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • IvoBan 25.12.2012.

    Pišete neistine, John Tunić nije mahao i pokušavao zaustavti vozilo zbog prijevoza, on svakodnevno putuje ralacijom Ćeralije-Slatina, te po nailasku vozila iskače pred njega te maše štapom i prijeti se vozačima. John je mentalno bolesna osoba kojeg je obitelj ili društvo (socijalna skrb) trebala smjestiti u adekvatnu ustanovu.

  • anonimus1 25.12.2012.

    obitelju šoku??!!pa lovili su ga vec prije par mjeseci po krugu bolnice jer nitko nije htio doci po njega u noći...kao da mu je prvi put..laka zemlja samovoljnom starćiću..

  • WOMANIZER 24.12.2012.

    a i taj nema sreće, od svega njega baš HITNA ubije! :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare