To je to što me zanima!

Stotine branitelja i obitelj ispratili Nevenku Topalušić

Ispraćaj pred nekoliko stotina ljudi bio je emotivan i dostojanstven, govorio je biskup Vjekoslav Huzjak, a heroina je pokopana uz najviše vojne počasti
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina ljudi, uglavnom veterana Domovinskog rata, ispratilo je u petak na groblju u Vrbovcu braniteljicu i stopostotnog invalida Nevenku Topalušić (60)

Ispraćaj je bio emotivan i dostojanstven, govorio je biskup Vjekoslav Huzjak, a braniteljska heroina pokopana je uz najviše vojne počasti. Podsjetimo, ona je u noći sa utorka na srijedu preminula na braniteljskom prosvjedu ispred zgrade Ministarstva branitelja.

- Neno, nismo te izdali. Došli smo se samo oprostiti od tebe, ali vratit ćemo se na tvoj trg gdje si se borila za prava branitelja - rekao je predsjednik udruge stopostotnih invalida Domovinskog rata Đuro Glogoški.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • SAINT 25.10.2014.

    Kako Matić nije bio ili netko iz vlade .

  • jo2hn8ny 24.10.2014.

    Počivala u miru Božjem. Iskrena sućut obitelji.

  • ivič 24.10.2014.

    bio tamo njoj još jednom vječna slava i hvala!Ali mi se srce kida na sahrani moga brata pripadnika Tigrova,ranjenog 2 puta a poginulog u Bosni vodio se nestali eshumiran 96 nitko od Vrbovčana osim 5 iz udruge dragovoljala samostalno se nije udostojio doči na sahranu Jurič iz sekretarijata ni prstom da mrdne još odgovorio neču vam ja organizirati sahranu!Ovo je Bregovič organizirao Rojs u prvom planu a gdje gospodin Milenkovič koji jedini sve poginule jednako cjeni i drži da se obilježava počast bio ti vrbovečka bojna u Tigrovima ili gromovima!Nigdje nema pravice čak ni tu da svaki zasluži istu počast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare