To je to što me zanima!

'Imamo još jedan novi slučaj korone, zaražen je i vojnik...'

Nacionalni stožer civilne zaštite u 16 sati će održati konferenciju za medije na kojoj će izvijestiti o najnovijim informacijama o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj...
Vidi originalni članak

Dosad su u Hrvatskoj potvrđena 32 slučaja zaraze koronavirusom, a izliječen je jedan muškarac. 

Nacionalni stožer civilne zaštite u 16 sati će održati konferenciju za medije na kojoj će izvijestiti o najnovijim informacijama o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj. 

- Od jutros nemamo znatno povećanje, samo je detektiran jedan novi slučaj. On je bliski kontakt jednog od zaraženog - rekli su na početku pressice.

- Imamo jednog pripadnika koji je zaražen - rekao je predstavnik HV-a.

Brigadni general Boris Zdilar izvijestio je da je pod kontrolom situacija u vojarni u Zagrebu, u koju su došli epidemiolozi zbog dojave da je jedan vojnik bio u kontaktu sa zaraženom osobom. 

- Sve što možemo reći je da su obiteljski kontakti, ali nećemo iznositi detalje da zaštitimo anonimnost obitelji - rekla je Alemka Markotić.

Na pitanje o kažnjavanju muškarca koji je u zagrebačku dječju bolnicu u Klaićevoj, iz Nacionalnog stožera poručuju da je sučaj u postupku. Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti kazala je da dnevno testira više od 100 uzoraka.

POTVRDIO GRAD ZAGREB Vrtićko dijete ima koronu: 119 mališana mora u samoizolaciju

Ministar zdravstva Vili Beroš je rekao da će objaviti preporuku za noćne klubove.

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • japanokinez 14.03.2020.

    Ne razumijem zar je toliko veliki problem ne približavati se nikome na 5 metara i ništa ne dirati?

  • trabant_2 13.03.2020.

    Zasto nema mog komentara o Osijeku i 4 zarazena sto se jos nije dalo u javnost?

  • 13.03.2020.

    Meda i caja... ma ne made in china. :) Ne znam zašto biti iznenađen jer gledajući druge zemlje i kako se širi svi smo očekivali eksploziju oboljelih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare