To je to što me zanima!

Stožer od početka radio ustupke biračkom tijelu vladajućih. Što je s ostalima? I oni traže zaštitu

U neslavnom smo vrhu Europe po broju mrtvih od korone, a Stožer od početka radi ustupke pojedinim interesnim skupinama i biračkom tijelu vladajućih. Što s ostalima? I oni plaćaju porez
Vidi originalni članak

Hrvatska je koroni položila oružje, predala bitku, što je vidljivo na svim frontovima. Ako se dosad grčevito i borila da pobijedi virus, radila je usput i previše propusta, progledavala kroz prste mnogima i čitavo vrijeme podilazila građanima koji mjere nisu željeli. Istodobno, dio se građana, umjesto protiv virusa, borio i bori protiv države koja im je podilazila, pa je sve rezultiralo općim kaosom koji imamo danas. Omikronu je izvješena bijela zastava i proširit će se uzduž i poprijeko Hrvatske.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • maj 16.01.2022.

    Nisu pametniji u raznim državama svijeta uspjeli zaustaviti pandemiju pa kako onda očekivati od naših šalabajzera da u tome uspiju.Možda se moglo ali na drugaćiji način a ne kopirat svjetske mutikaše.

  • 16.01.2022.

    Ne stranački veće stručni i nadasve odgovoran stožer je trebao biti od samog početka i svima bi bilo neusporedivo lakše i bolje.

  • 16.01.2022.

    hrvati dobiju što hrvati traže :-D kakav narod - takva vlast! :)) u zdravlje! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare