To je to što me zanima!

Strah na osječkim ulicama: Manijak napao devet žena

POLICIJA TRAŽI POMOĆ: Manijak ispipa žene i pobjegne kad počnu vrištati. Zasad još nije pokazao namjeru za nasilnim spolnim odnosom
Vidi originalni članak

Osječka policija je u petak javnost obavijestila o seksualnom manijaku koji po gradu već mjesecima napada žene. Prema policijskom priopćenju, mlađi muškarac, star oko 20 godina, visine od 175 do 180 centimetara, kraće kose, srednje tjelesne građe i urednog izgleda od sredine rujna do sredine prosinca u širem središtu Osijeka presreo je i napao devet mlađih žena.
- Prema opisima koje smo dobili od napadnutih žena, on se ni po čemu ne razlikuje od 10.000mladića koji žive u gradu. Mijenja lokacije, napada i danju i noću, uredan je, namirisan - kaže Josip Adrić, načelnik Odjela općega kriminaliteta Policijske uprave Osječko-baranjske županije.
- Samo prepipa žene i pobjegne kad počnu vrištati. Dosad nije pokazao namjeru za nasilnim spolnim odnosom - kaže Adrić.
Manijakove žrtve u pravilu su žene koje hodaju same. Policija je pozvala građane koji imaju bilo kakva saznanja o ljudima sklonim ovakvom ponašanju da o tome obavijeste najbližu policiju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mala___plava 19.12.2008.

    zlundralo, aj začepi

  • colored 19.12.2008.

    hahah... pa da ga sretnem bas bi se dobro nasmijala, a onda bi ga ispizdila...hah

  • user_29428 19.12.2008.

    @Underachiver..kao što si pokazao za koji mjesec ćemo to viditi na skrivenoj kameri Hrt,Nove ili Rtl kako to Osječani rade :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare