To je to što me zanima!

Strah od seksa u Dubrovniku je prikazan kao strah od ISIL-a

U novom broju Expressa donosimo što se to točno odigrava u Dubrovniku, hoće li predstava od Houellebecqa biti odigrana ili ne, te čega se zapravo "cenzori" boje
Vidi originalni članak

U gomili reakcija na zabranu kazališne adaptacije “Elementarnih čestica“ na Dubrovačkim ljetnim igrama, Mani Gotovac posegnula je za frazom koja se često rabi u isticanju slobodarskog progresa postkomunističke današnjice. 

Reče, uz ostalo, da cenzorski potez vraća Hrvatsku u srednji vijek. Nije u pravu: nisu bile male društvene slobode srednjovjekovnoga stanovništva težaka, kmetova, slugu, zanatlija, malih trgovaca - svih onih koji su svoje umjetničke talente iskazivali kao pokladni zabavljači, iluzionisti i šaljivci na dubrovačkim ulicama, trgovima i plažama.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bekrija2 03.06.2015.

    Jel izašla druga sezona Tine?

  • 03.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ninda Kornjaca 03.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare