To je to što me zanima!

Strahuje se da se avion srušio, stigle prve fotografije krhotina

Još nije potvrđeno da je riječ o ostacima zrakoplova na letu SJ182, koji je izgubio kontakt s kontrolom letenja nakon polijetanja, a u njemu se nalazilo više od 50 putnika i članova posade
Vidi originalni članak

Spasioci u potrazi za indonezijskim zrakoplovom tvrtke Sriwiyaja Air koji je u subotu nakon polijetanja iz glavnoga grada Jakarte izgubio kontakt s kontrolom letenja pronašli su sumnjive krhotine u vodama sjeverno od grada, rekao je dužnosnik agencije za traganje i spašavanje Basarnas.

Agus Haryono Reutersu je kazao kako još nije potvrđeno da je riječ o ostacima zrakoplova na letu SJ182, koji je izgubio kontakt s kontrolom letenja nakon polijetanja, a u njemu se nalazilo više od 50 putnika i članova posade.

"O krhotinama su izvijestili indonezijski ribari, no mi zasad ne možemo ništa potvrditi jer smo na putu prema odredištu", rekao je za agenciju dpa dužnosnik indonezijske agencije.

DRAMA U INDONEZIJI Nestao Boeing 737 sa 62 ljudi, ribari pronašli dijelove aviona?

Zrakoplov Boeing 737-500 letio je prema mjestu Pontianak na otoku Borneu kad je izgubio kontakt s kontrolom letenja, rekla je glasnogovornica ministarstva prometa, Adita Irawati.

"Istraga se provodi u koordinaciji s Nacionalnom agencijom za traganje i spašavanje i Nacionalnim odborom za sigurnost prometa", dodala je. 

Tv Metro izvješćuje da je u zrakoplovu bilo 56 putnika, među kojima sedmero djece i šestero članova posade.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Hiroo_Onoda 09.01.2021.

    Ima tih emisija o padovima aviona i često puta se pokaže da kompanije preskaču propisane servise i da ugrađuju zamjenske dijelove.

  • Hiroo_Onoda 09.01.2021.

    A nego kaj da se srušio.

  • Obren257 09.01.2021.

    737 je zrakoplov.koji se najvise rusi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare