News

Komentari 18

Strahuje se da se avion srušio, stigle prve fotografije krhotina

Strahuje se da se avion srušio, stigle prve fotografije krhotina

Još nije potvrđeno da je riječ o ostacima zrakoplova na letu SJ182, koji je izgubio kontakt s kontrolom letenja nakon polijetanja, a u njemu se nalazilo više od 50 putnika i članova posade

Spasioci u potrazi za indonezijskim zrakoplovom tvrtke Sriwiyaja Air koji je u subotu nakon polijetanja iz glavnoga grada Jakarte izgubio kontakt s kontrolom letenja pronašli su sumnjive krhotine u vodama sjeverno od grada, rekao je dužnosnik agencije za traganje i spašavanje Basarnas.

Agus Haryono Reutersu je kazao kako još nije potvrđeno da je riječ o ostacima zrakoplova na letu SJ182, koji je izgubio kontakt s kontrolom letenja nakon polijetanja, a u njemu se nalazilo više od 50 putnika i članova posade.

Head of Pontianak Basarnas, Yopi, gives a speech during a conference after Sriwijaya Air Flight SJ182 lost contact

"O krhotinama su izvijestili indonezijski ribari, no mi zasad ne možemo ništa potvrditi jer smo na putu prema odredištu", rekao je za agenciju dpa dužnosnik indonezijske agencije.

Zrakoplov Boeing 737-500 letio je prema mjestu Pontianak na otoku Borneu kad je izgubio kontakt s kontrolom letenja, rekla je glasnogovornica ministarstva prometa, Adita Irawati.

Family of a Sriwijaya Air passenger reacts after Flight SJ182 with more than 50 people on board lost contact after taking off, according to local media at Supadio Airport

"Istraga se provodi u koordinaciji s Nacionalnom agencijom za traganje i spašavanje i Nacionalnim odborom za sigurnost prometa", dodala je. 

Tv Metro izvješćuje da je u zrakoplovu bilo 56 putnika, među kojima sedmero djece i šestero članova posade.

Najčitaniji članci