To je to što me zanima!

Stranci su spasili putnike busa od požara na motoru

Djeca su vikala vozaču autobusa APP-a Požega u subotu oko 15 sati da se dimi iz motora. Vozač nije obraćao pozornost. Trubili su drugi vozači
Vidi originalni članak

On je samo djeci odmahnuo i rekao da to nije ništa. Nastavio je voziti, a u autobusu je bilo dima. Djeca nekih putnika sjedila su na zadnjem sjedalu. Oni su prvi primijetili dim i obavijestili vozača, rekao nam je čitatelj koji je fotografiju snimio u subotu oko 15 sati na autocesti kraj Okučana. U autobusu APP-a Požega bilo je 34 putnika koji su potovali za Rijeku.
- Stranci u automobilu na autocesti primijetili su dim i plamen. Trubili su vozaču, pa su se prestrojili ispred autobusa i usporavali. Vozač je tada shvatio da dim nije šala - rekao je čitatelj. Stali su, a putnici su istrčali van. Vozač je ugasio požar na motoru protupožarnim aparatom. Ipak, zbog predostrožnosti stigli su vatrogasci i policija.
- U subotu oko 15.05. izbio je manji požar na motoru autobusa marke Setra, APP-a Požega. Vozač je sam ugasio požar. Uzrok je tehnička neispravnost, a požar je izazvao kratki spoj elektroinstalacija. Nitko nije ozlijeđen, a šteta je oko 400 kuna - rekli su nam u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj. Putnici su, dodao je čitatelj, novi autobus čekali oko sat vremena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare