To je to što me zanima!

Strašna eksplozija: Plin srušio kuću, vlasnica teško stradala

Instalacije su eksplodirale u ponedjeljak popodne u središtu Osijeka. Vlasnici kuće ozlijeđena je glava i operirana je, a njen lakše ozlijeđeni brat dao je izjavu policiji
Vidi originalni članak

- Kad je puklo, izletio sam vani, ali od prašine ništa nisam vidio - rekao nam je Živko Kolarić, stanovnik kuće u Kišpatićevoj ulici u Osijeku. 

Kuća na koju se njegova naslanja u ponedjeljak oko 18 sati u potpunosti je urušena nakon eksplozije plinskih instalacija kod brata i sestre Blanke i Ede Ponudić. 

Prema prvim informacijama, Blanka je zadobila teške ozljede glave i hitno su je podvrgli operativnom zahvatu, dok je lakše ozlijeđeni Edo Ponudić odvezen u policijsku postaju dati izjavu.

Na mjestu nesreće bio je i gradonačelnik Ivan Vrkić koji je već organizirao da se unesrećenima čim prije pomogne. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Mama22 31.03.2015.

    BOŽE SAČUVAJ.... :-(

  • Vlad 31.03.2015.

    U plinari neće priznati ali upuhuju zrak u sustav da bi održali pritisak. Dozvoljeno je ispod 5% a ako je više od 25% stvara se eksplozivna smjesa. Svi smo to osjetili ove zime na računima za potrošnju plina obzirom da smo kupovali zrak a plin je bio slabije kalorične vrijednosti tako da mi bojler radi non-stop i trebam puno duže da voda zakuha.

  • 31.03.2015.

    koliko znam, Kišpatićeva je u Donjem gradu, to baš i nije središte Osijeka, pa eto tak novinari, sam da znate

Komentiraj...
Vidi sve komentare