To je to što me zanima!

Strašna nesreća kod Vodica: U frontalnom sudaru jedan poginuli i troje ozlijeđenih

Sudar je, prema prvim informacijama, bio frontalan te je jedno vozilo imalo strane registracijske oznake, a drugo domaće
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila večeras na cesti D-8, obilaznica grada Vodica, oko 20.06 sati, jedna osoba je smrtno stradala dok su tri osobe prebačene u Opću bolnicu Šibenik gdje će se naknadno utvrditi ozljede.

Prema do sada prikupljenim saznanjima u prometnoj nesreći su sudjelovala dva osobna automobila, jedan šibenskih i drugi njemačkih registarskih oznaka.

Trenutno se na mjestu događaja obavlja očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika, a promet se odvija obilazno preko grada Vodica.

Više detalja o prometnoj nesreći biti će u sutrašnjem priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • vinja 13.08.2021.

    Kakvi su to vozači i do kada te tragedije na cesti. To nije nešto što se događa zbog posebne situacije na cesti, to je jednostavno ne poštivanje pravila vožnje.

  • ARMADA10 13.08.2021.

    Niš pametno u ovim novinama 🤯🤯🤯🤯🤯

  • 13.08.2021.

    Koliko je divljaka na cesti zapravo je malo prometnih nezgoda . Jucer se vozim magistralom od Novog prema Crikvenici na djelu gdje je 50 ogranicenje ja vozim 60 u koloni i divljak u zavoju ali doslovice u zavoju Golfom 3 obilazi kolonu i mase svima ,, da kaj se preseravate ,,, dalje nisam cuo. Ulazimo i Crikvenicu golf ispred birtije naravno krkan sa gemistom na stolu cita novine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare