To je to što me zanima!

Strašna tragedija: Dječak (2) gurnuo majku u okno dizala?

Kina: Ako dječak tvrdi da je gurnuo majku morat ćemo to prihvatiti. Nećemo podizati nikakve optužnice. Ovo je očito bio nesretni slučaj, rekli su u policiji
Vidi originalni članak

Kineskinja Xie Hong Feng (45) poginula je nakon pada u otvoreno okno dizala. Žena je navodno pala jer ju je preko ruba gurnuo sin (2), piše Mirror. 

Domar Yang Shao rekao je kako je žena iznosila smeće, ali su joj ispali ključevi u prostoru između dizala i petog kata. Tražila je domara da joj pomogne. On je ručno podigao dizalo za jedan kat i ostavio vrata lifta otvorena kako bi žena pokušala dohvatiti ključeve. 

- Kada sam otišao do njezinog kata, žene nije bilo. Vidio sam samo njezinog sina kojeg sam pitao gdje mu je mama. Rekao mi je da ju je gurnuo. Pogledao sam preko ruba i vidio tijelo - rekao je Shao. 

Pozvao je policiju. Policija kaže kako ne mogu znati što se točno dogodilo jer se nadzorna kamera na tom katu nalazi samo u dizalu. 

- Ali ako dječak tvrdi da ju je gurnuo morat ćemo to prihvatiti. Nećemo podizati nikakve optužnice. Ovo je očito bio nesretni slučaj - rekli su u policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • anita blažević 24.04.2015.

    bas bizarna nesreca. jadna zena.

  • Dex Dexter 24.04.2015.

    Pravi mali antikrist, ukoliko je ovo istina.

  • fiore 23.04.2015.

    meni je sumnjiv domar,više nego dječak od 2 godine!zašto nije pomogao u krajnjem slučaju ženi da dohvati ključeve?puno pitanja,a djete od 2 godine zna šta je napravilo?ma kako da ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare