To je to što me zanima!

Strašne ozljede: Monstrum se iživljavao nad djevojčicom (4)

Rusija: Malena je u bolnici, a nasilnik, inače dečko njezine majke, je uhićen. Djevojčica ima ozljede po glavi, leđima, prsima, rukama i abdomenu. Kaže da ju je izudarao remenom jer nije znala brojati do pet...
Vidi originalni članak

Mladić imena Bakhram (20) iz Rusije ozlijedio je dijete (4) jer nije znalo nabrojati do pet. Mladić je nad djetetom iživljavao remenom. Policiji je, u lisicama pokazao kako je tukao dijete.

Objavljene su i šokantne fotografije ozlijeđene curice. Ima ozljede po glavi, leđima, prsima, rukama i abdomenu. Njegova ljubavnica i majka djeteta Marija Belonogova (31) je svjedočila napadu no nije rekla ništa. Ona dijeli stan s dečkom, bivšim suprugom i podstanarom, piše Daily Mail.

Marija je rekla policiji da se previše bojala intervenirati. Bakhram koji je porijeklom iz Azerbajdžana je rekao policiji da je pokušavao obrazovati curicu i njezinu sestru (6). Nasilan je bio prema mlađoj, rekla je policija. Marija nije zatražila pomoć liječnika jer se bojala ljubavnika. No podstanar Aleksander (45) je, čim je vidio ozlijeđenu curicu, pozvao policiju i hitnu.

Nasilnik je curicu udario remenom 15 puta. Curica je u bolnici. Medicinske sestre kažu da dijete zna bez problema brojati od jedan do pet, ali se toliko prepalo nasilnika da je zaboravilo. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 24.04.2018.

    Mala krhka curica, pogledaj tih leđa i ozljeda..😢..Kako je mogao samo? Taj agresivni čovjek je i sam frustriran i vjerojatno prolazio sličan tretman u životu.

  • Pacifistica 22.04.2018.

    Najbolje su mi te zene (nisu majke) koje se boje za sebe pa se onda ne zele umjesati jer njih bole batine... Djecu ne boli nista pa onda najbolje neka dijete istrpi...a cemu ici kod doktora kad ce samo proci... Njoj jednaka kazna zatvora plus beslatno cupanje jajnika bez anastezije... Za njega ne postoji dovoljno jaka kazna...

  • Zlatkovukelic 22.04.2018.

    Bit ce njemu zabavno u zatvoru..a i deckima ce tamo brze dani prolazit sa takvom novom "igrackom" U cuzi se vole igrat sa takvim debilima

Komentiraj...
Vidi sve komentare