To je to što me zanima!

'Strašni lav' slavio bi danas 15. rođendan: 'Nora, volimo te'

Šetnja uz more, bezbrižno djetinjstvo...onako kako to treba biti. Fotografirano netom prije nego je leukemija zauvijek promijenila naše živote, napisali su roditelji na emotivnom statusu
Vidi originalni članak

Malena Nora Šitum ili, kako se sama nazvala, 'Strašni lav', preminula je 20. ožujka 2013. godine. Za njezino liječenje u samo pet dana skupljeni su milijuni kuna, no djevojčica nažalost nije preživjela. Danas bi slavila 15. rođendan.

- Šetnja uz more, bezbrižno djetinjstvo... Onako kako to treba biti. Fotografirano netom prije nego je leukemija zauvijek promijenila naše živote. Danas bi slavila velikih 15. Sretan ti rođendan ljubavi. Vole te mama i tata - napisali su emotivni roditelji na Facebooku.

HUMANITARNA POMOĆ Donirajte i pomozite dječici koja su oboljela od malignih bolesti

Podsjetimo, Nora je bolovala od akutne limfoblastične leukemije. Od prosinca 2010. liječila se u zagrebačkom Zavodu za hematologij i onkologiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a nakon što su iscrpljeni svi oblici liječenja, jedina šansa joj je bila nova metoda liječenja u Dječjoj bolnici u Philadelphiji. Njezina borba s bolešću ujedinila je Hrvatsku koja je za nužno liječenje u Americi u rekordnom roku skupila potrebnih 5,3 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • generacija57 25.05.2022.

    Nikom se to više ne desilo.

  • jabuka5 25.05.2022.

    Nora , strašni lavić , sunce malo , anđelu naš , , sad si kod dragog Boga , i moli za Hrvatsku , anđelu hrvatski

  • Zdravo 25.05.2022.

    lijepi nas anđeo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare