To je to što me zanima!

Strašno! Kod Bjelovara poginuo dječak koji je vozio auto. Izletio je kroz staklo na krošnju drveta

Maloljetnik je upravljao Volkswagenom zagrebačkih oznaka iz pravca Narte u pravcu Velikog Korenova. Izgubio je kontrolu u zavoju i udario u betonski most, objavila je bjelovarska policija
Vidi originalni članak

Bjelovarska policija istražuje okolnosti teške prometne nesreće u kojoj je u nedjelju u Velikom Korenovu život izgubio maloljetnik koji je imao samo 16 godina. On je upravljao Golfom 3 iz smjera Narte prema Bjelovaru.

TRAGEDIJA U VELIKOM KORENOVU FOTO Teška nesreća u Bjelovaru: Autom se zabio u betonski stup, mladić je na mjestu poginuo...

Izletio kroz prozor u krošnju drveta

- U nedjelju 22. siječnja oko 19,00 sati u Velikom Korenovu, 16-godišnjak je bez položenog vozačkog ispita upravljao osobnim automobilom Volkswagen zagrebačkih oznaka iz pravca Narte u pravcu Velikog Korenova. Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most te se nakon nekontroliranog kretanja osobni automobil zaustavio na metalnoj  ogradi. U prometnoj nesreći 16-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao - objavila je bjelovarska policija.

Nakon što je autom udario u betonski most, nesretnik je izletio kod prednje staklo u krošnju drveta koje se nalazi ispred kuće. Zbog očevida je jučer bila zatvorena je prometnica DC43 u mjestu Veliko Korenovo, a promet se odvijao obilaznicom.

Idi na 24sata