To je to što me zanima!

Strava kod Biograda: Jedan poginuli, četvero ozlijeđenih

Između Biograda i Crvene luke sudarili su se Jaguar i Škoda. Jedan muškarac iz Jaguara je poginuo, a drugi je teško ozlijeđen. Među lakše ozlijeđenima je i dijete
Vidi originalni članak

Muškarac je poginuo u stravičnom sudaru između Biograda i Crvene luke u nedjelju oko 18 sati. Prema prvim informacijama, sudarili su se automobili marke Jaguar i Škoda, nakon čega je Jaguar sletio s ceste, udario u bor,  isprevrtao se i zapalio. Policajci su tek nakon gašenja vatre vidjeli da je unutra tijelo

U Jaguaru je bio i 52-godišnjak koji je zbog teških ozljeda prevezen u zadarsku opću bolnicu, te je zadržan na liječenju.  Policija još nije utvrdila tko je vozio, a tko je bio suvozač u Jaguaru, niti znaju identitet vozača.  

Škodu je vozila 47-godišnjakinja s kojom je u automobilu bila putnica (72) i dijete (15). Svi su lakše ozlijeđeni te im je u zadarskoj bolnici pružena medicinska pomoć. Njihov automobil nije sletio s ceste. 

Zbog očevida je u nedjelju promet bio zatvoren sat vremena, a drugi dio očevida te utvrđivanje identiteta poginulog i okolnosti sudara obavit će se u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • oktopus1 09.03.2015.

    a sto imaju drugi da voze kada jaguar vozi

  • Duro 09.03.2015.

    Ni kazne ne pomazu ako nema policije i radara.

  • Tovar Burko 09.03.2015.

    A kada ja komentiran da su to sve smeće od automobila ,onda budem popljuvan . Nije važno jeli njemac, bmw, škoda, audi ili neznam šta, važno je da je siguran i ispravan. Ove škatule što se prodaju u Hrvatskoj su sranje od novih do polovnih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare