To je to što me zanima!

Strava kod Rovinja: Pronašli dijete bez svijesti u automobilu

Dijete bez svijesti pronašli su u automobilu u četvrtak. Preuzela ga je Hitna pomoć u Rovinju, ali je zbog težine ozljeda potom prebačen u KBC Rijeka...
Vidi originalni članak

U četvrtak je pronađeno dijete bez svijesti u vozilu kod Rovinja, javila je policija. Dijete je potom preuzela Hitna pomoć u Rovinju i prevezla u bolnicu u Puli.

Zbog težine ozljeda dijete su prevezli u KBC Rijeka, potvrdila nam je istarska policija. Dobili smo informaciju iz bolnice u Rijeci da se dijete nalazi na jedinici intenzivnog liječenja i da je u dosta teškom stanju.

Glas Istre piše da je riječ o djevojčici mlađoj od pet godina te da je pronađena u automobilu, a u rovinjsku hitnu da je stigla bez svijesti.

Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 06.07.2019.

    Svakaj ima djecu.

  • JacaDobran 06.07.2019.

    Ma to nisu roditelji trebalo bi tu osobu koja je pustila dijete na toj temperaturi nju zatvoriti na isti nacin

  • 06.07.2019.

    Nikad dijete ne ostavljajte samo u autu nikada. Ljudi upale klimu i ostave sa podignutim prozorima i misle tu mu je ok... Nitko ne razmislja da ta klima moze krepat, plina nestat bas tad kad ne treba.... I eto zla.... Na ovim vrucinama, u zatvorenom automobolu temperatura skace sa ugodnih 20 do paklenih 50 za svega 6-8min....i sad zamislite djete og godine unutra a vas jos nema barem 10min....

Komentiraj...
Vidi sve komentare