To je to što me zanima!

Strava na A1: Probio ogradu, vatrogasci su izvlačili vozača

Prema neslužbenim informacijama, automobil stranih registracija, koji se kretao iz smjera Karlovca prema moru, udario je u ogradu i prešao u suprotni trak autoceste. Vozač je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Prometna nesreća dogodila se oko 10 sati na 45. kilometru autoceste A1 između čvorova Karlovac i Novigrad kod tunela Sv. Marko, javio je Hrvatski autoklub. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema neslužbenim informacijama, automobil stranih registracija, koji se kretao iz smjera Karlovca prema moru, udario je u ogradu i prešao u suprotni trak autoceste. Vozač je navodno teško ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO:

U videu se vidi kako vatrogasci režu lim automobila i pokušavaju osloboditi vozača, dok istovremeno djelatnik Hitne pomoći drži infuziju iznad njih.

Na koji je način vozilo preletjelo, je li riječ o skliskoj cesti ili prevelikoj brzini utvrdit će se policijskim očevidom.

U HAK-u javljaju da se promet autocestom uspporeno odvija u oba smjera suženim kolnikom.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Prekrasni 04.01.2017.

    Ne osuđujem unaprijed,ali inače vozači ovakvih automobila većinom voze minimum 200 km/h,i blendaju svima da im se miču s puta kao da je cesta samo njihova.

  • sol 04.01.2017.

    Pa BMV je jak auto, ovo da mu se dogodi?

  • nijetebriga 04.01.2017.

    Nikad cuo nije da se brzina prilagodi cestovnim i vremenskim prilikama.. Dobro da je ziv ostao... Kazem ja, ne znate vi na Blakanu voziti .. samo sporedbe radi, Koeln 1024 milio. stanovnika, godina je zavrsila sa 2614 prometnih nesreca u kojima je 10 ljudi poginulo... Kod nas se cita na 24Sata najmanje o tri smrtna slucaja u prometu ako ne svaki dan, onda dva puta tjedno.. Vikend je najgori...

Komentiraj...
Vidi sve komentare