To je to što me zanima!

Strava na istarskom ipsilonu: Jedan mrtav u nesreći, dvoje ozlijeđenih u pulskoj bolnici

Zatvorena je dionica ceste Višnjan-Baderna, javila je policija
Vidi originalni članak

Vozač osobnog automobila stranih registarskih oznaka smrtno je stradao na mjestu u teškoj nesreći na istarskom ipsilonu.

Dojavu o nesreći istarska policija primila je u 14.05 sati, a prema zasad dostupnim podacima sudjelovalo je samo jedno vozilo koje se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prevrnulo na cesti.

IZVJEŠĆE HAKA FOTO Nesreća na autocesti A4: Policija i vatrogasci na terenu

Riječ je o vozilu slovenskih registarskih oznaka, a prema prvim informacijama poginuo je vozač, dok su žena i dijete koji su s njim bili u vozilu, prevezeni u pulsku bolnicu. Težina njihovih ozljeda još uvijek nije poznata, navode iz policije.

- Prekinut je promet zbog prometne nesreće na Istarskom ispilonu između čvorova Višnjan i Baderna u smjeru Pule - izvijestio je HAK.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mrki medvjed 1 23.09.2023.

    Istarske ceste ako su mokre gore su od poledice.

  • marinahodak1@gmail.com 23.09.2023.

    Ja ne razumijem , nas jezik je tako bogat...da se ne može uporabiti adekvatna riječ za opis situacije.....koja nam se hoće predočiti..Ova nesreća je bez daljnjega teška....ali se zna napisati ovakve rijeci uz nešto što uopće ne odgovara događaju koji se desilo...ili to pišu početnici novinari ili nešto ne štima...

  • zvonkod 23.09.2023.

    STRAVA !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare