To je to što me zanima!

Strava: Pijani vozač je skrivio smrt muškarca (37) iz Požege

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Između Popovače i Kutine u zadnji dio njegova osobnog vozila zabio se automobilom vozač iz Kutine koji je bio pijan. Policija mu je izmjerila 1,36 promila alkohola
Vidi originalni članak

U noći na nedjelju oko 21.30 sati, na autocesti A3  između Popovače i Kutine, u prometnoj nesreći poginuo je 37-godišnjak iz Požege. Upravljao je vozilom, u smjeru Slavonskog Broda. U zadnji dio njegova osobnog vozila  zabio automobilom vozač iz Kutine. 

Policija je utvrdila kako je vozač koji je prouzročio nesreću bio pod utjecajem alkohola, napuhao je 1,36 promila. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 01.09.2014.

    Zašto se ne osnuje kažnjenički radni kamp u Slavoniji uz osnovnu djelatnost kopanje kanala za navodnjavanje i odvodnju ? Za sve ovakve pijane ubojice.

  • fijuman 01.09.2014.

    kazniti ga kao u nekim pravnim i uređenim državama za korištenje ubojitoga sredstva tj. ubojstvo pa da vidiš kako nikada više nikome neće past napamet voziti auto pod utjecajem alkohola, odmah ostaje u zatvoru i nema brzog izlaska iako si iz društveno prihvatljive obitelji.

  • ovan555 31.08.2014.

    Moja sućut obitelji poginulog, a našim sucima neka dobro razmisle da mirno spavaju.Da je meni tako netko stradao a sudac nije donio adekvatnu presudu mislim da ne bi bio među živima jer više ni ne mislim na svoj život u ovakvoj državi jer je bolje biti ispod zemlje nego na njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare