To je to što me zanima!

Strava u Grazu: Piton zgrabio muškarca za penis na wc-u

Muškarac je s lakšim ozljedama prevezen u bolnicu. Ne zna se još kako je piton dugačak oko 1,6 metara završio u toaletu, ali pretpostavlja se da je prošao kroz kanalizacijski sustav
Vidi originalni članak

Kada je stariji muškarac (65) iz Graza danas sjeo na toalet nešto poslije 6 sati, iznenada je osjetio "bol" u genitalijama, javlja Štajerska policija. Albino piton koji je pobjegao od susjeda (24), zgrabio ga je za penis.

Kako je zmija dospjela u toaletnu školjku kod susjeda još uvijek nije točno utvrđeno, ali pretpostavlja se da je prošao kroz kanalizacijski sustav. Životinja je dugačka otprilike 1,6 metara.

Vozilo Crvenog križa prevezlo je starijeg muškarca u bolnicu u Grazu s lakšim ozljedama. Ugrizi pitona nisu toksični, ali jako su bolni. Također je postojao povećani rizik od infekcije zbog bakterija u toaletnoj školjci. 65-godišnjak je ambulantno liječen u bolnici i u dobrom je stanju.

ZMIJA SE PROVOZALA Izgubio pitona, pronašli su ga nakon dva tjedna. Spavao je ispod haube automobila

Policija je također pozvala stručnjaka za gmazove Wernera Stangla da uhvati pitona. Spašavanje zmije prošlo je uspješno, ali bilo je teže nego što se očekivalo jer se piton nije lako dao izvući iz školjke.

Nadamo se da će susjedi nakon ove uzbudljive epizode uspjeti izgladiti odnose.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 06.07.2021.

    Piton se prepao boe, a napad je najbolja obrana......

  • bosanac1990 06.07.2021.

    za pitona ce ga osudit a za jaja pomilovat

  • 06.07.2021.

    I baš za njega a ne za rit 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare