To je to što me zanima!

Mladić u Kaštelima oteo bivšu: Poveo i oca u osvetnički pohod

Muškarci su ušli u stan, nasrnuli na muškarca i zaprijetili mu nožem. Iz kuće su uzeli mobitele i laptop te su nasilno izveli djevojku, oteli je i pobjegli automobilom...
Vidi originalni članak

Dva muškarca u utorak su oko 15.30 sati ušla u kuću 29-godišnjaka u Kaštel Štafiliću i nasrnuli na njega. Prvo su ga pokušali ozlijediti nožem, a nakog toga su iz kuće nasilno izveli djevojku (27), te se zajedno s njom udaljili s mjesta događaja osobnim vozilom VW Passat. Iz kuće su ukrali mobitele i laptop.

Policija je na području Kaštel Novog zatekla traženi auto, u kojem su bili 53-godišnjak, 23-godišnjak i oteta djevojka. Muškarce su uhitili i priveli u službene prostorije, javlja PU splitsko-dalmatinska.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ženi je pružena liječnička pomoć, a doktori su utvrdili da je lakše ozlijeđena i ima ogrebotine po licu. Od 53-godišnjaka su oduzeli dva skalpela, a ukradeni mobiteli i laptop su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Prema neslužbenim informacijama, oteta djevojka je nekoć bila u vezi s 23-godišnjakom koji je krenuo u osvetnički pohod i poveo svog oca. Kaštela bruje da se radi o ljubavnom trokutu i nerazjašnjenim odnosima između dvojice mladića.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • OS_LEGA 18.04.2019.

    Majko moja mila, to je pravi izljev ljubavi.

  • 17.04.2019.

    Nego sta je u ovoj kupini i ledini iz videa toliko zanimljivo. Sta se mozda oce rec da su Kastila neka vukojebina pa se prilog snima s pogledon na.kontjener i divlju kupinu?????

  • 17.04.2019.

    Tko je koga jaho

Komentiraj...
Vidi sve komentare