To je to što me zanima!

Strava u Malom Lošinju: Dvojica Gruzijaca izboli trojicu mladića

Trojica Hrvata zadobili su ubodne rane te su prevezeni u KBC Rijeka  radi pružanja liječničke pomoći. Dvojica su teže, a jedan lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Dvojica Gruzijaca (25) su se u četvrtak u noćnim satima sukobili s trojicom hrvatskih državljana (21, 22, 25) u Malom Lošinju, a tome je prethodilo narušavanje javnog reda i mira, priopćila je lošinjska policija.

Trojica Hrvata zadobili su ubodne rane te su prevezeni u KBC Rijeka  radi pružanja liječničke pomoći. Dvojica su teže, a jedan lakše ozlijeđen.

Gruzijci su uhićeni u roku dva sata od sukoba. Privedeni su na kriminalističko istraživanje, a po završetku su obojica kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva. Idu u privor.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Karmelićanka 02.07.2022.

    Stranci se kod nas ponašaju gore nego u svojim državama. Tamo moraju poštovati svoje zakone, a za našu RH ionako svi znaju da je država bezakonja. Pročitajte samo presude za teške zločine: 4 godine, oslobođen jer je iz dobre obitelji, 3 godine jer se pokajao... Rijetki dobiju primjerenu kaznu.

  • mmilac61 02.07.2022.

    Natovariti smo veliki problem ti ljudi se ne mogu asimilirati lako u naše društvo problemi će se nizati jedan za drugim kao na zapadu

  • Manchester 09 02.07.2022.

    Nisu vam to Sjeverni Europljani 😂😂,niz se ne izvlaci tek tako,…

Komentiraj...
Vidi sve komentare