To je to što me zanima!

Strava u SAD-u: Napadač prije nastave u školi izbo 20 ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Još se ne zna jesu li ozlijeđeni odrasli ili učenici. Policija samo objavila da su uhitili jednog sumnjivca čije ime nisu objavili. Srednja škola je do daljnjeg zatvorena
Vidi originalni članak

Najmanje 20 ljudi ozlijeđeno je u srednjoj školi Franklin Regional u Murrysvilleu ( Pennsylvania), gdje je jedan učenik u srijedu ujutro ubadao ljude za sada nepoznatim predmetom .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokalni mediji prvo su napisali kako je napadač projurio hodnikom i putem izbo ljude . Nije jasno radi li se o učenicima ili odraslima. Kako piše lokalni WTAE , jedna od žrtava u bolnicu je prebačena helikopterom. Nisu poznate težine ozljeda ostalih žrtava.

Policija je za sada jedino potvrdila da je privela jednog sumnjivca čije ime nisu željeli objaviti.

Dojava je stigla od učenika koji je dojavio da je u školu došao netko s nožem i počeo ubadati ljude , no te informacije policija nije potvrdila.

Napad je bio oko 7.15 sati ujutro , a žrtve su odmah prevezli u bolnicu. Osnovna škola danas je ostala zatvorena, a učenici srednje škole su na 'sigurnom'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 117

  • mariocalabrese 10.04.2014.

    Ameri su prosle godine ubile vise tisuca civilia ud rugim zemljama nigdje nije stajao naslov strava. A ovo da se Ameri medjusobno kolju nije ista novo sta se mene tice neka dalje nastave neka se tepaju medjusobno

  • arwin 10.04.2014.

    Kako sad to!? Amerikanci svi kao naoružani a onda tip s nožem izbode pola škole? Čini se meni da nije problem u oružju nego u glavi !

  • Rigamise_1 10.04.2014.

    takvi užasi šire se svijetom i još malo pa će svaka škola morati imati i nekoliko zaštitara ili da jednostavno pozatvaramo sve sumnjivce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare