To je to što me zanima!

Strava u Šibeniku: Bivšu curu oteo, nadrogirao je pa silovao

Osumnjičeni je prije 20-tak dana u Šibeniku uz ozbiljnu prijetnju odveo 23-godišnjakinju u svoj stan, gdje joj je dao drogu, a potom je uporabom sile ili prijetnje, bez njezinog pristanka, silovao
Vidi originalni članak

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju, protupravno oduzimanje slobode, omogućavanje trošenja droge i silovanje 23-godišnjakinje, s kojom je ranije bio u vezi. 

Djevojka je slučaj policiji prijavila prošlog petka. Osumnjičeni je prije 20-tak dana u Šibeniku uz ozbiljnu prijetnju odveo 23-godišnjakinju u svoj stan, gdje joj je dao drogu, a potom je uporabom sile ili prijetnje, bez njezinog pristanka, silovao.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku, priopćeno je jutros iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • UNPROFOR 07.05.2018.

    Narkomanka , zapala u krizu , nema para , zove svoga bivšeg dećka narkomana , moli ga za šut , koga i dobije kod njega a kad je trebala platiti sexom viće silovanje i to nakon 20 dana !

  • 07.05.2018.

    Protiv svakog vrsta nasilja sam,ali da je ona čekala ovoliko dana pa da prijavi?nikome to ne smrdi niti malo?

  • Papatest 07.05.2018.

    Jasno je zašto je na Rabu največa psihijatrijska klinika u Hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare