To je to što me zanima!

Strava: U šumi kod Vrlike našli su mrtva tijela muškarca i žene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Neslužbeno se doznaje da je riječ o majci i sinu iz Splita čiji je nestanak prijavljen prije tri mjeseca. Navodno im se trag izgubio nakon što su prodali stan u Splitu
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina metara od ceste Kijevo-Vrlika u petak ujutro pronađeni su leševi žene i muškarca čiji je identitet za sada nepoznat. Na istom mjestu je tijekom tri mjeseca bila parkirana Opel Corsa splitskih registracija pa policija pretpostavlja da su se muškarac i žena služili tim vozilom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na predjelu Kolovrati već duže vrijeme bilo je parkirano osobno vozilo i policijski službenici su danas, zajedno s pripadnicima HGSS krenuli pretraživati teren. Oko 12 sati u neposrednoj blizini automobila zamijećena su dva leša u visokom stupnju raspadanja. Nije se mogla procijeniti ni dob ni spol preminulih, a pretpostavlja se da se radi o ženskoj i muškoj osobi. Tijela će biti prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik gdje će biti napravljena obdukcija. Tek se utvrđuje postoji li veza između automobila i tijela - rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o majci i sinu iz Splita. Navodno im se svaki trag izgubio nakon što su prodali stan u Splitu.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • xyz0 27.09.2014.

    Auto je stajalo uz cestu od oko 15. svibnja. Policija je u više navrata upozoravana od stanovnika Kijeva i ostalih koji su svaki dan prolazili cestom. Ali nije bilo osnove za istragu jer nije bio prijavljen nestanak vlasnika vozila. To je bilo obrazloženje od strane policije. To znači da ova informacija o prijavi nestanka prije 3 mj. nije istina

  • jele112 26.09.2014.

    Tri mjeseca stoji vozilo i tri mjeseca ima da je nestalo dvoje ljudi a nitko nije ni prstom maknuo? Tri mjeseca? Ne tri dana!!!!

  • ojdimidojdimi 26.09.2014.

    jednog dana će se riješiti i taj slučaj.....................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare