To je to što me zanima!

Strava u Zagrebu: Otrgnuo se pas s lanca pa napao i zaklao dva psa te izgrizao ženu (73)

Dolaskom u zonu mjesta događaja, policijski su službenici u Ulici Čempresa uspjeli staviti psa pod nadzor nakon čega je pas smješten u Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba
Vidi originalni članak

Između popodneva u petak, 29. prosinca, i jutra u subotu, 30. prosinca, s prostora ograđenog poljoprivrednog zemljišta na zasad neutvrđen način, prethodno zavezan pas u vlasništvu 38-godišnjaka, oslobodio se ogrlice i lanca, izišao iz prostora te nastavio kretanje bez nadzora pri čemu je oko 8.20 sati u Ulici Čempresa u Čulincu napao i usmrtio psa te također ugrizao njegovu 73-godišnju vlasnicu koja je psa šetala na povodcu, izvijestila je zagrebačka policija. 

OSTAO NA TRIJEŽNJENJU U POLICIJI Pijani 28-godišnjak Porscheom 'pokosio' tramvajsku stanicu u Zagrebu: 'Nije imao vozačku'

Kako navode, nakon toga je u Ulici Bršljana ušao u neograđeno dvorište gdje je napao i usmrtio psa u vlasništvu 75-godišnjaka. Dolaskom u zonu mjesta događaja, policijski su službenici u Ulici Čempresa uspjeli staviti psa pod nadzor nakon čega je pas smješten u Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

U MJESTU DOBRLJINU Strava u BiH: Policija je u stanu pronašla dvije mrtve žene, a muškarac kasnije umro u bolnici

Liječnička pomoć 73-godišnjakinji je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • 15.01.2024.

    Ja još nisam čuo da se dijete otrglo i izgrizlo nekoga..a da, djeca su za primitivce, cuceki su za napredne.. sory... Kakav nam je pseći natalitet, jel' bolji od ljudskog ?? Ima li kakva demografska slika pseće populacije u modernih Hrvateka ??

  • petarpan242 01.01.2024.

    imati oštroga cucka i bmw u garaži je statusni simbol. za neke. ne razumijem što će ljudima pas od kojega strepi cijela ulica?

  • josipGa 31.12.2023.

    O kakvom psu se radi? Cini mi se da u clanku ne pise

Komentiraj...
Vidi sve komentare