To je to što me zanima!

Strava: Za ubojstva osam beba u Bavarskoj sumnjiče i muža

U skladištu uz stan u mjestašcu Waldenfels, u kojem je donedavno Andrea G. (45) živjela sa svojim suprugom, u četvrtak je jedna od susjeda otkrila tijela beba
Vidi originalni članak

Nakon priznanja Andree G. (45) da je tijekom godina pobila svojih osam beba, kriminalistički istražitelji iz njemačkog gradića Kronach sumnjiče i navodnog oca.

U skladištu uz stan u mjestašcu Waldenfels, u kojem je donedavno živjela sa svojim suprugom, u četvrtak je jedna od susjeda otkrila tijela beba. Već u petak policija ju je uhitila u 15 kilometara udaljenom pansionu u društvu 55-godišnjeg muškarca kojega policija ne sumnjiči nizašto. 

Čim je priznala, navodi DPA, istražitelji su počeli istraživati bivšeg supruga Andree G. koji je s njihovo troje djece tinejdžerske dobi ostao živjeti u Waldenfelsu. Policija je najavila da će rezultate obdukcije tijela beba objaviti tijekom utorka, te da je sada otvoreno i pitanje je li bivši suprug Andree G. uopće biološki otac mrtvih beba.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • evome 19.11.2015.

    Jer naravno da muškarac mora biti kriv, premda je žena priznala sve nekoga moraju objesiti a Feministkinje bi digle graju do neba kad bi to bila žena, hočete se kladiti da če ju osloboditi sa packom po prstima.

  • svejedobro 17.11.2015.

    Kaj ova nije čula za kontracepciju?!! i kad su se djeca već rodila mogla ih je dati na usvajanje!!

  • Fenix7 16.11.2015.

    Ovo nema veze s roditeljstvom. Više mi nalikuje na teži oblik mazohizma. Jadne bebe. Samo kad se sjetim koliki parovi godinama bezuspješno pokušavaju dobiti dijete koje bi odgajali u ljubavi. Čak je i posvajanje novorođenčeta gotovo "nemoguća misija". Pretužno .... :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare