To je to što me zanima!

Stravičan zločin: Dječaku (12) ubili oba roditelja pa ga utopili

Južnoafrička Republika u šoku: Uhitili su trojicu ubojica, koji su sve priznali. Ubili su i obiteljskog psa. Dječaka su ubili jer su zaključili da će ih moći prepoznati
Vidi originalni članak

Trojica lopova provalila su u obiteljsku kuću u Johannesburgu u kojoj  su utopili dječaka (12) u kipućoj vodi, a prije toga su silovali njegovu majku i zatim mu ubili oba roditelja. Lopovi su prvo upucali Tonyja Vianu (53) te su brutalno silovali i ubili njegovu suprugu Geraldine. Daily Mail javlja kako su potom zavezali dječaka Amara i utopili ga u kipućoj vodi, jer su zaključili kako će ih on uspjeti identificirati policiji.

Iscrpnom istragom policija je utvrdila da je riječ o njihovom domaru, njegovom sinu Patricku Petrus Radebeu (24) te Siphu Mbeleu (21). Trojac su uhitili te su ih u ponedjeljak izveli pred sud. Na sudu su sve priznali te su rekli kako su ubili i obiteljskog psa tako da su mu prerezali trbuh. 

Lopovi su navodno planirali opljačkati kuću potpuno te su htjeli osvetiti njihovog domara, za kojeg su rekli da su se loše odnosili prema njemu. Na sudu su otkrili i kako su dječaka ubili.

- Amaro je plakao i trebali smo ga se riješiti. Otišli smo u kupaonu te smo napunili kadu kipućom vodom i ondje smo ga ubili - stoji u izjavi razbojnika. Policija je izvijestila kako će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti dječaka. Trojici lopova presudit će 6. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • serpentine 30.07.2012.

    ne postoji kazna koja bi bila primjerena za ovo sta je ova j***** gamad napravila.

  • bubić 28.07.2012.

    ovo je nemoguće komentirati da te ne isključe to nisu ljudi,mislim da bi im i doživotna kazna i smrtna bile pre blage,za ovakve monstrume bi trebali smisliti bolne teške užasne smrti

  • hanahhhh 28.07.2012.

    užas,užas,užas.....nemam riječi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare