To je to što me zanima!

Stravična nesreća u Medulinu: Dijete (11) palo s drugog kata

Županijski centar 112 Pazin zaprimio je u 17.48 sati dojavu da je 11-godišnje dijete palo s balkona. Dječak je hitno prevezen u KBC Rijeka, ima teške ozljede glave
Vidi originalni članak

Teške ozljede glave zadobio je 11-godišnji dječak iz Zagreba prilikom pada s drugog kata medulinskog hotela Holiday

- Maloljetnik je pao u subotu oko 17.40 sati s drugog kata hotela i zbog zadobivenih teških ozljeda hitno je prebačen u riječki KBC. Iako je prvotna informacija bila da je u pitanju treći kat, utvrđen je pad s drugog kata hotela - kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske. 

Dijete se je smješteno na neurokirurgiji u Rijeci. Istarska policija obavila je očevid na mjestu događaja, a neslužbeno doznajemo da je dječak član jednog zagrebačkog nogometnog kluba koji je došao u Medulin na nogometni turnir. 

Pad se,kako saznajemo, dogodio sa stražnje strane hotela u blizini bazena,a u hotelu nisu htjeli davati izjave. Nekolicina mještana tvrdi kako je dječak, navodno prelazio s jednog balkona na drugi te je tako pao.

 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Britvaa 01.05.2016.

    Daj Bože da bude dobro sve.

  • davidhaye 01.05.2016.

    Pitanje Naciji zašto nisu prekinuli turnir tu je bilo djece koja su morala u šoku na teren nesretni Noa je pao pred djecu iz sesveta 2007 dok su čekali vlakič ili kakav prijevoz do hotela a kasnije su morali igrat pa zar je sve u novcu,sin mi također igra nogomet i kada gledam pojedine roditelje svi vide Messija u sinovima umjesto da im je to igra,a ovim kretenima koi pišu nek odj sa ovog portala jer neznaju da su klinci posebno roditelji posebno,neka savez promjeni ovo u to da roditelj mora bit sa djetetom,nažalost dječji nogomet se od nižerangiranih klubova nadalje vrti oko novca,jel u nižerangiranim klubovima njima su glavni prihod djeca a u velikim klubovima lova i lova.

  • MoreMore 01.05.2016.

    Želim dječaku brz oporavak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare