To je to što me zanima!

Stravična priča iz Srbije: Našli tijelo bez glave i ruke, sumnjaju da su ga danima jeli psi i štakori

Tijelo Srđana (52) pronašli su u fazi raspadanja, bez ruke i lubanje. Vjeruje se da je tijelo ležalo u dvorištu kuće više od deset dana,..
Vidi originalni članak

Beživotno tijelo Srđana M. pronašli su u dvorištu njegove obiteljske kuće u selu Krušce kod Niša u Srbiji u subotu navečer. 

Tijelo Srđana (52) pronašli su u fazi raspadanja, bez ruke i lubanje. Vjeruje se da je tijelo ležalo u dvorištu kuće više od deset dana, prenosi 24sedam.rs. Sumnja se da su rane na tijelu nanijeli psi i štakori.

Ivana Stojiljković, koja je bila u izvanbračnoj zajednici sa Srđanom ga je i identificirala. Par je bio u izvanbračnoj zajednici sve do prije nešto više od mjesec dana, kada je on zbog alkoholizma i nasilja u obitelji odveden u psihijatrijsku bolnicu. 

Opisujući život sa Srđanom, navodi da je njegovo pijanstvo upropastilo i njihovu vezu. 

- Kad bi popio postojao je agresivan, maltretirao me. Prije mjesec dana sam ga prijavila zbog nasilja u obitelji. Dobio je zabranu da mi prilazi, ali sam i ja imala zabranu prilaska – kaže iskreno. 

Iz bolnice je pušten prije dvadesetak dana. Kako Ivana kaže, boravio je kod nekog prijatelja. Ona ga je identificirala.

- Ostale su samo noge, tenisice, hlače i ništa više… Njegov pas i još jedan sivi, koji se tu muva po selu su ga jeli. Desne ruke mu nije bilo, a lubanja je bila odvojena od tijela. Strašan stres sam doživjela – u suzama govori Ivana dok pokazuje mjesto gdje je zatekla ostatke svog izvanbračnog supruga.

Uzrok smrti zasada još nije poznat, no Ivana ne sumnja da je umro prirodnom smrću. 

- Ili je doživio infarkt, ili mu je pozlilo od alkohola. Tu je pao, nije imao tko da mu pomogne. Tko zna kad je to bilo, s obzirom na to u kakvom stanju smo zatekli tijelo - kaže Ivana. 

Tijelo je poslano na obdukciju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • S vetrom uz lice 11.07.2021.

    Pa, ionako če nas jesti na kraju štakori, miševi i kojekakvi glodavci. Jedino ako se ne legnemo u krematorij, onda se pečemo jedno 3 sata na 1.300 stupnjeva. Samo neznam jel nas okreću? Samo taj krematorij zvuči tako.... konačno

  • Max Buk 11.07.2021.

    Da se nije zamerio komšiji svešteniku?!?

  • hvala bogu što sam ateist 11.07.2021.

    Ha haaa tijelo poslali na obdukciju - što ga cucki nisu već obducirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare