To je to što me zanima!

Stravični prizori kod Velike Gorice: Troje mrtvih u teškoj nesreći, među njima i dijete?

Prema dosad poznatom, na Državnoj cesti 30 pod nerazjašnjenim okolnostima došlo je do slijetanja osobnog automobila
Vidi originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći do koje je došlo u subotu, u Ogulincu pored Velike Gorice, život je izgubilo troje ljudi.

Prema dosad poznatom, na Državnoj cesti 30 pod nerazjašnjenim okolnostima došlo je do slijetanja osobnog automobila.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, nesreći su kumovali sklizak kolnik i neprilagođena brzina kretanja stanju i uvjetima na cesti, a poginuli su navodno dva brata i dječak vrtičke dobi.  

Promet je na tom dijelu puta obustavljen te se odvija autocestom A11 od čvora Lekenik do čvora Buševec, priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Tinktura4 08.05.2022.

    Više nije bitno tko je kriv ili što.Tri života...Strašno da strašnije ne može biti.Jadni roditelji te dječice🙏😔😒🙏

  • TAKE IT BACK 08.05.2022.

    Mene je klinac udario u desna vrata. Kada smo krenuli u razgovor mali veli pa ja već skoro dvije godine vozim i nisam imao nesreću. Inače ja vozim od 1975 i uz ovu nezgodu imao sam samo još jednu kada me je na semaforu dok sam stajao udarila pijana budala. Mladi danas neće voziti auto bez obzira na iskustvo ako nema barem 150kw. Nisu ni svjesni te snage, uz to cestu smatraju svojom pistom.

  • zelena mamba 08.05.2022.

    Naša policija odma izjavljuju klizak kolnik a cesta i bankina pored kao i zemljni put suhi ko barut . Nikad još nije bilo da je možda cesta kriva tj. nekakva rupa , blatnjav kolnik , šljunak na cesti i još toga .

Komentiraj...
Vidi sve komentare