To je to što me zanima!

Stravično: Djevojka je gledala kako joj morski pas ubija oca

Australija: Otac i kći su ronili i tražili školjke. Djevojka je izronila i otplivala do čamca. Njezin otac ju nije slijedio pa se zabrinula i opet je zaronila da ga pronađe
Vidi originalni članak

Kći  je gledala kako joj morski pas ubija oca u blizini Tasmanije. Otac i kći su u subotu oko 7 sati ujutro ronili i tražili jakobove kapice u blizini otoka Maria, piše Guardian

Prije napada djevojka, stara 20-ak godina, vratila se sa školjkama do čamca i tada je primijetila da njezin otac, star 40-ak godina, nije izronio. Kći se zabrinula te je opet zaronila. Vidjela je kako morski pas napada njezinog oca. Izronila je i poslala poziv upomoć. Spasioci su brzo došli, ali ozljede su bile preteške i muškarac je umro. 

Djevojka je bila u šoku i nije mogla reći spasiocima koja je vrsta morskog psa napala njezinog oca, ali ribari su u petak izvijestili da su na tom području vidjeli veliku bijelu psinu. 

Zadnji, smrtonosni napad morskog psa u Australiji bio je u veljači. Japanski turist (41) napadnut je dok je surfao u moru ispred grada Ballina.  

Idi na 24sata

Komentari 47

  • yocko 26.07.2015.

    Hvali more drži se kraja.

  • Poison Ivy † 26.07.2015.

    Ja kad se idem kupat u moru, znam da postoji opasnost da stanem na ježa i pristajem na to. Tak i kod njih - znaju da postoji opasnost da ih dohvati peso, iako je ta mogućnost puno, puno manja, nego da ja stanem na ježa. Tak da....ulaskom u more, pristali su na taj rizik.

  • ajes ume 26.07.2015.

    Kad te Džihadi John otme i muči te pa ti odrubi glavu, to je OK. Al kad biće bez razuma jede u svom okolišu, onda je to neman i horor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare