To je to što me zanima!

Stravično: Trudnici je nožem rasporila trbuh i izvadila dijete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Napadačica je s mrtvim fetusom otišla u bolnicu gdje je tvrdila da je imala spontani pobačaj. Napadnutu ženu su operirali te očekuju da će se oporaviti
Vidi originalni članak

Prije nego joj je izvadila dijete iz utrobe napadačica Catrece Dynel Lane (34) je prebila i izbola trudnicu (26) u svom domu u gradu Longmontu u Coloradu .

Napadačica je s mrtvim fetusom otišla u bolnicu gdje je tvrdila da je imala spontani pobačaj , javlja News . Policija je izvijestila da su žrtvu pronašli u kući prebijenu i s ranama od uboda na trbuhu ,  sama je nazvala pomoć.

Napadačicu su uhitili u bolnici i optužena je za pokušaj ubojstva, teški napad i zlostavljanje djeteta koje je rezultiralo smrću . S obzirom na to da se dijete još nije bilo rodilo, ne mogu je optužiti za ubojstvo . Nju i fetus do bolnice je navodno vozio njezin muž, ali on nije uhićen ni osumnjičen jer je velika vjerojatnost da je i sam povjerovao ženi da je pobacila . Postoji mogućnost da je žena mentalno bolesna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žene se nisu otprije poznavale . Žrtva je došla u dom napadačice kako bi kupila trudničku odjeću koju je ova oglašavala preko Craigslista.

Nesretna žena hospitalizirana je i operirana i liječnici očekuju da će se u potpunosti oporaviti.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • mily 21.03.2015.

    strašno! Ovo baš nisam trebala čitati prije odlaska na spavanje

  • Fenix7 20.03.2015.

    Kod ove spodobe postoji veeeeeelika mogućnost da je mentalno bolesna. Čak mislim da druga mogućnost i ne postoji.

  • ludakvanca 20.03.2015.

    postoji mogucnost da je psihicki bolesna, ma daj

Komentiraj...
Vidi sve komentare