To je to što me zanima!

Strmotina stranica 'Hrvatska izumire' više nije dostupna

Bivši državni tajnik je dva dana nakon ostavke pokrenuo Facebook stranicu. Tvrdi da su ju je blokirali iz Facebooka, no tportalu nije dostavio screenshot kojim bi to dokazao
Vidi originalni članak

Facebook stranica 'Hrvatska izumire', koju je pokrenuo Marin Strmota, trenutno je nedostupna. 

- Facebook ne daje objašnjenje - poručio je bivši državni tajnik za tportal. Nakon zamolbe tportala da im pošalje screenshot obavijesti o blokadi Strmota im se više nije javio. 

Bivši državni tajnik je dva dana nakon ostavke pokrenuo Facebook stranicu na kojoj je odmah objavio zahvalu svima na podršci koju je dobio zbog navedenog poteza kojim je diskreditirao rad Vlade.

BIVŠI DRŽAVNI TAJNIK Strmota od Nade pobjegao na Fejs i poručio Hrvatska izumire

- Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške koje su mi praktički zatrpale sve komunikacijske kanale i dale mi snage da se obratim svima! Tri, četiri, ... krećemo ... Hvala Vam, Marin - stajalo je u prvoj objavi, no taj sadržaj danas više nije dostupan.

Strmota se nakon ostavke vratio na Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • palilula2015 28.02.2018.

    ne smije pisati tako sta da je napisao hrvatska bogata ,domoljubna ,,,

  • spirit lamp 28.02.2018.

    otvori novu!

  • Darije 1 28.02.2018.

    Malo je u ovim vremenima pjesama, koje dirnu u srce, a članak o njoj objavljen jučer na portalu. Autori, 2 Slavonca u Kanadi. Tema, upravo ova; iseljavanje i IZUMIRANJE Hrvatske. Ova je pogodila čak i mene koji živim i radim nepunih 390 km od rodnog kraja. Stoga se nadam da se autori i izvodjači ove prekrasne pjesme, kao ni admin, neče ljutiti što ču ovdje citirati njene riječi, jer je zaslužila da se za nju zna. Pjesma se zove SJEČANJE i ide ovako;...Bio je to dan očajan, nikad tužniji, u sivo obojan, sječam se stari me zagrli i reče ne brini - vjerujem u tebe da češ uspjeti - bit če bolje - puno toga prošli smo - vrijeme je pred vama mi več stari smo - onda mu oko zasuzi i glas mu zadrhti - sretno ti bilo i pogledom me isprati.....ref;idi sine nemoj tugovati, tamo gdje ideš kuču si napravi , i samo jedno upamti da smo ovdje mi - kad se jednom umoriš možeš se vratiti,.... sječam se puta tog 2010 od zlatanova do izlaza iz Županje - u atu muk i tišine zvuk i pogled bez kraja - stari brat i ja i moj odlazak iz kraja - kraj ref..... ......evo sad smo tu od doma svoga daleko - dobili andjela malog pa zaplako - život svoj izgradili i sa tim smo načisto a sreči nedostajete vi s kojima sam odrasto,....... refren - idi sine nemoj tugovati. tamo gdje ideš kuču si napravi i samo jedno upamti da smo ovdje mi - kad se jednom umoriš, možeš se vratiti, ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare