To je to što me zanima!

Štromar: I meni je Josipa Rimac pisala 'srce moje', 'dušo moja'

Jednostavno se tako obraćala ljudima. Ili  bi napisala dužnosniku da će ga, ako joj nešto ne napravi, 'popapati mrak'. Ona je na taj način samo iskorištavala jadne ljude, blefirala je, kaže Štromar
Vidi originalni članak

HNS-ovac Predrag Štromar rekao je da su ga poruke između Ivana Turudića i Josipe Pleslić ex Rimac nasmijale te da je i njemu tepala, piše Novi list. Prisjetio se slične komunikacije s njom, zbog koje je morao dati iskaz istražiteljima USKOK-a.

SAČUVALA SVE PORUKE Lanac nesreće za vladajuće je krenuo iz mobitela Josipe ex Rimac i ne nazire mu se kraj

Nazivala me 'dušo moja'

- Znate, ona vam je sa svima komunicirala kao s Turudićem. Meni je, recimo, na poruku da se smiri zbog nečega, odgovorila - samo me ti možeš smiriti. Bilo je to u novinama i kada ih je moja supruga ujutro kupila, odmah mi je po povratku s vrata vikala: Predrag! Je li u redu objavom takvih poruka uništavati živote ljudima? - rekao je Štromar za Novi list. 

Štromar dodaje da s Josipom uopće nije bio dobar. 

- Nazivala me u porukama 'srce moje', 'dušo moja'. Jednostavno se tako obraćala ljudima. Ili  bi napisala dužnosniku da će ga, ako joj nešto ne napravi, 'popapati mrak'. Čak i da će šef, misleći na Plenkovića, saznati ako joj se nešto ne potpiše do devet ujutro. Ona je na taj način samo iskorištavala jadne ljude, blefirala je - kaže Štromar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'MILANOVIĆ MI NE MOŽE OPROSTITI...' Turudić: 'Još sam kandidat za šefa DORH-a. Rimac i ja smo poznanici, znali smo piti kavu'

Podsjećamo, nedavno su iz mobitela Josipe Rimac otkrivene stotine poruka koje je Plenkovićev kandidat za novog šefa DORH-a Ivan Turudić razmjenjivao s USKOK-ovom optuženicom Rimac. Poruke su pokazale je njihov odnos dosta drukčiji od onoga kako ga je Turudić predstavio kad je rekao da su tek poznanici, a kad je sve izašlo malo se ispravio pa je dodao 'dobri poznanici'.

Poruke su pokazale da su Rimac i visokopozicionirani kazneni sudac i kandidat za glavnog državnog odvjetnika bili na 'više od jedne kave', susreli su se i na Županijskom sudu u Zagrebu, a među porukama ima i onih kao što je 'napravi mi ono', što je Turudić poslao Rimac koja je od njega tražila i pravne savjete i obaviještavala ga je da je na kavi sa sutkinjom koju je nazivala 'mojom i tvojom'. U porukama se Turudić obraća Rimac i s 'Di si lipa'.

Predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić rekao je kako će taj sud provjeriti poruke koje su objavljene i da će nakon toga odlučiti koji su sljedeći koraci. 
 

Idi na 24sata

Komentari 180

  • alabas 08.02.2024.

    Da, dušo, čak  i  ona  zna da si ti sitna duša. 

  • pokamine28 06.02.2024.

    Na kraju ova nudi češće nego Severina, vjerovatno bih i ja umočio al kad joj glas čujem volja me prođe

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare