To je to što me zanima!

Stroža kontrola za propusnice? Ovako će izgledati izdavanje

Propusnice će se izdavati kao i na proljeće, preko sustava e-Građani. Kako je tada bilo izdano 2,2 milijuna propusnica sad će biti stroži kriteriji, odnosno trebali bi ih izdati puno manje
Vidi originalni članak

Stožer bi u petak trebao predstaviti nove strože mjere, koje uključuju i propusnice, bez kojih ne bi mogli napustiti županiju u kojoj nam je prebivalište. Županijski stožeri će ih izdavati, a kako se očekuje navala, najmanje 10 ljudi bi trebalo raditi na izdavanju u svakoj županiji. Piše to Dnevnik.hr, koji  navodi i da bi u većima trebalo biti i više ljudi.

Primorsko goranski župan Zlatko Komadina kaže da očekuju pritisak i da moraju riješiti ljude s radnim obavezama i bolense ljude te one s rezervacijama u turističkim objektima. Šef istarskog stožera Dino Kozlevac također očekuje da će im trebati vrijeme za prilagodbu.

Propusnice bi bile na snazi do 8. siječnja.

Izdavat će se kao i na proljeće, preko sustava e-Građani. Kako je tada bilo izdano 2,2 milijuna propusnica sad će biti stroži kriteriji, odnosno trebali bi ih izdati puno manje.

 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • nenno77 18.12.2020.

    bacanje novaca za izradu propusnica,stvaranje gužvi na punktovima za provjeru,a opet svi će imati propusnice tko treba i netreba.

  • BlackRaven 18.12.2020.

    A što ako netko nema e-građani, jer ga zaboli jedna stvar za vaše izuzetno loš online sustav? Sa nekakvim "vjerodajnicama" i idiotarijama..Brate mili, vani samo otkucaš svoj soc security i imaš pristup svemu..

  • bikerpula 18.12.2020.

    ako ovo nije za izlazak na ulice, ne znam što nam treba još

Komentiraj...
Vidi sve komentare