To je to što me zanima!

Kako Hrvatska može ostvariti značajan gospodarski rast?

Cilj konferencije Poslovnog dnevnika je obilježiti početak projekta Novi model rasta hrvatskoga gospodarstvu. Konferencija je pod pokriviteljstvom Ive Josipovića
Vidi originalni članak

Brojni ekonomski stručnjaci, profesori, analitičari u ponedjeljak će u zagrebačkom hotelu Sheraton razgovarati o gospodarskom rastu Hrvatske u prvom desetljeću 21. stoljeća. Cilj konferencije, u organizaciji Poslovnog dnevnika, je obilježiti početak projekta Novi model rasta hrvatskoga gospodarstva, čija je misija osvijestiti problem i predlagati rješenja za povećanje učinkovitosti privatnih investicija. Konferencija je pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića. Uz predsjednika na konferenciju će doći premijerka Jadranka Kosor, ministar financija Ivan Šuker, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Damir Kuštrak, državni tajnik Zdravko Marić te mnogi drugi. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • nostradurus 22.11.2010.

    Komentar obrisan od strane administratora; Komentar obrisan od strane administratora; Komentar obrisan od strane administratora

  • SašaŠmidt 22.11.2010.

    To je nemoguć prijedlog..ali barem teži vračanju duga,..bar kao neki optimističan način...gledam šta drugi ljudi pišu...ništa korisno, samo baljezgate,...a nije na vama da razmišljate...ionako nemate sa čime razmišljati..., a o poduzetništvu...poduzetnici kradu ljude, ne plaćaju porez pod prijetnjom otkaza zaposlenika, izrabljuju zaposlenike malim plaćama,... a te poduzetnike koji ti govoriš što se moraju natezati sa svime...imaju od d 2 do 5 radnika, mali godišnji prihod isto tako mnogo manji porez koji plaćaju državi, zanemariv, eto toliko!!

  • kristov 22.11.2010.

    Čini se da što više "pametnih i mudrih glava", što više političara, nama sve gore. Udružili se oni i trošeći bespoštedno naše novce, organiziraju skupove ovakve i onakve, govoreći o rješenjima, "putovima koji pronalaze putove izlaska", projektima i modelima izlaska, a nama sve gore. Bože, da li oni sebe čuju, da li se upitaju na kraju dana kako su prošli danas i što su to dobrog učinili?! Bojim se da je ovo samo briga njih samih za njih same, a račun ionako drugi plaćaju. Naravno da rješenja ima, samo tko ga od njih želi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare