To je to što me zanima!

Stručnjaci završili analizu crne kutije 'vlaka smrti'

Sudac je naložio da se pregleda crna kutija koja sadrži podatke o sustavu kočenja i brzini. Analizi bi u ponedjeljak trebao dobiti Županijsku sud
Vidi originalni članak

Vještaci iz Centra Ivan Vučetić završili su analizu crne kutije 'vlaka smrti' koji je 24. srpnja izletio iz tračnici kraj Rudina. Tad je poginulo šest ljudi. Istražni sudac naložio je da se pregleda crna kutija koja sadrži podatke o sustavu kočenja, brzini i nagibu vlaka, piše Index. Analizu bi u ponedjeljak trebao dobiti Županijsku sud u Splitu. Ona bi trebala potvrditi da je vlak izletio zbog retardanta na kočnicama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • only I 15.08.2009.

    Sto li ce biti ako se pokaze da ono na tracnicama nema veze sa nesrecom, dali ce biti isprika od strane nadleznih. Jedan strucnjak iz vana je odmah rekao da se ne zuri sa izjavom da je doticna tekucina krivac za nesrecu, i kao sto svi znamo, mi ipak nememo pruge za te vlakove, i tocka. No vidjet cemo da li ce objavit istina. Mozda u crnoj kutiji ima zabiljezen dijalog kocnica, \"\"jao pazi sklizavo, kocim ali nista se nevrijedi\"\" i slicno

  • ladydi 14.08.2009.

    Ma da....tračnice krive....pa ja nemogu vjerovati!!!!!!Svaka čast \"stručnjacima\"što su to u tako kratkom roku riješili....a najbitnije od svega....što za to nema tko odgovarati!!!Čestitam!!!!!!!!!

  • dinkman 14.08.2009.

    @crodiler u pravu si. Ali je i moguce da im treba toliko vremena. To su ljudi koji su preko veze dosli na polozaje. Vjestaci i strucnjaci moj ku**c!

Komentiraj...
Vidi sve komentare