To je to što me zanima!

"Struja će ove godine svakako poskupjeti, a ne zna se koliko"

Zlatko Koračević, predsjednik Uprave HEP-a, najavio je poskupljenje struje, nove tarifne modele te dva nova projekta. Siguran je kako će poskupljenje biti umjereno
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave HEP-a Zlatko Koračević za središnji Dnevnik HTV-a je rekao kako će ove godine struja svakako poskupjeti, a kaže i kako je siguran da će poskupljenje biti umjereno. Ipak, nije mogao reći koliko će to poskupljenje iznositi. Koračević je najavio i nove tarifne modele, koji bi građanima trebali omogućiti kontrolu potrošnje. Osim toga, najavio je i dva nova projekta.

Predsjednik Uprave HEP-a je rekao kako bi prvi projekt trebao građanima i industriji omogućiti uštedu energije u njihovim prostorima i to bez dodatnih troškova. Kazao je kako bi se investicija pokrila iz uštede u mjesečnim računima za električnu energiju. Koračević je rekao kako bi troškove pokrio HEP, a građani bi mu vraćali mjesečne rate.

Kazao je kako će se drugim projektom omogućiti građanima da u jednom koraku instaliraju solarne panele i proizvode električnu energiju na svojim krovovima. Istaknuo je kako im za to HEP priprema kompletnu infrastrukturu. Koračević je demantirao glasine o prodaji dijelova HEP-a.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nopanix 26.03.2012.

    Doslovce odavno ste stavili ruku u đep građana a šta nebi bilo jednostavnije da kažete "daj te nam sve vađe pare pa da nam bude bolje"Jednom rijeću nemate rješenja nit če te ga imati dok nam drugi ne skroji kovčeg.

  • čamil 26.03.2012.

    Zlajo mama te traži. Vrati se.

  • imbra6 26.03.2012.

    ima li ova sada je očito najnesposobnija vlada do sada ikakvih mjera osim udarat po đepovima ovog iscrpljenog naroda a tek kad počni plijenit građane do grla u kreditima a ovi koji imaju imače i više ,na djelu je najokrutniji kapitalizam u europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare