To je to što me zanima!

Student je profesoru prerezao grkljan zbog igrice Plavi kit?

Igra Plavi kit uključuje ispiranje mozga psihološki labilnim tinejdžerima i u periodu od 50 dana ih nagovara da izvršavaju raznorazne zadatke. sve najčešće završava ubojstvom i samoubojstvom
Vidi originalni članak

Student Andrej Emeljannikov (18) je u Moskvi ubio profesora, a zatim sebe nožem ili motornom pilom. Mladić je profesoru Sergeju Danilovu (44) nožem prerezao grkljan i nakon toga je napravio selfie s beživotnim tijelom.

Mediji javljaju da je student profesora ubio zbog igrice "Plavi kit" u kojoj igrači moraju izvršiti 50 zadataka, a onda mora nekoga ubiti i počiniti samoubojstvo. Ruska policija još ne želi dati detalje, ali kažu da je Andrej profesora ubio u pauzi između predavanja.

Pretpostavlja se da je Andrej ubojstvo planirao duže vrijeme s obzirom na to da je ispod svojih objava na forumu napisao ''11117'' što bi moglo označavati 01.11.2017., odnosno datum ubojstva.  

Plavi kit

Igra Plavi kit uključuje ispiranje mozga psihološki labilnim tinejdžerima. U periodu od 50 dana ih se nagovara da izvršavaju raznorazne zadatke, poput gledanja horor filmova, buđenja u noći, samoozljeđivanja, a sve često završava ubojstvom i  samoubojstvom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nikluk20 22.02.2018.

    ajmo to u sabor :P možda napokon nešto dobro ispadne...plavi kit na hrvatski način :P

  • StevensBikes 05.11.2017.

    Pa dajte tu igru ubacite u sabor da se međusobno rokne

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 05.11.2017.

    Tako nešto slično igraju u Hrvatskom Saboru i Vladi RH, samo naravno za njih nešto s boljim happy endom. Što više krasti i za vrijeme mandata osigurati 5 koljena svoje generacije i ne završiti u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare