Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Student je profesoru prerezao grkljan zbog igrice Plavi kit?

Igra Plavi kit uključuje ispiranje mozga psihološki labilnim tinejdžerima i u periodu od 50 dana ih nagovara da izvršavaju raznorazne zadatke. sve najčešće završava ubojstvom i samoubojstvom

Foto: Screenshot/Facebook/Life
19 komentara

Student Andrej Emeljannikov (18) je u Moskvi ubio profesora, a zatim sebe nožem ili motornom pilom. Mladić je profesoru Sergeju Danilovu (44) nožem prerezao grkljan i nakon toga je napravio selfie s beživotnim tijelom.

Mediji javljaju da je student profesora ubio zbog igrice "Plavi kit" u kojoj igrači moraju izvršiti 50 zadataka, a onda mora nekoga ubiti i počiniti samoubojstvo. Ruska policija još ne želi dati detalje, ali kažu da je Andrej profesora ubio u pauzi između predavanja.

Pretpostavlja se da je Andrej ubojstvo planirao duže vrijeme s obzirom na to da je ispod svojih objava na forumu napisao ''11117'' što bi moglo označavati 01.11.2017., odnosno datum ubojstva.  

Plavi kit

Igra Plavi kit uključuje ispiranje mozga psihološki labilnim tinejdžerima. U periodu od 50 dana ih se nagovara da izvršavaju raznorazne zadatke, poput gledanja horor filmova, buđenja u noći, samoozljeđivanja, a sve često završava ubojstvom i  samoubojstvom.

Možda vas zanima i ovo:
Message