To je to što me zanima!

Student sa Stanforda: Mislim da znam gdje je pao MH370

Let MH370 koji je misteriozno nestao prije pet godina, mogao je pasti negdje nedaleko od istočne obale Vijetnama, prenose mediji izjavu Yao Minga, studenta Sveučilišta Stanforda
Vidi originalni članak

Student sa Sveučilišta Stanford tvrdi da je izračunao koordinate zrakoplova Malasia Airlinesa koji je nestao prije pet godina.

Let MH370 koji je misteriozno nestao prije pet godina, mogao je pasti negdje nedaleko od istočne obale Vijetnama, prenose mediji izjavu Yao Minga, studenta Sveučilišta Stanforda koji se bavi satelitskim inženjeringom, javlja Večernji.

Prema njemu, otkriće lokacije leži u koordinatama zračne kontrole koje su istražitelji odbacili, a koje je prikupio jedan od istraživača nestalog leta. 

- Koristeći jednostavnu matematiku uspio sam povezati udaljenosti navodnih koordinata sa onim Daniela Boyera i zatim s vremenskim okvirom koje je zračna kontrola iznijela - rekao je Yao.

Službena potraga za ovim avionom završila je u svibnju prošle godine bez ikakvih rezultata. Ostaje pitanje, hoće li doprinos ovog studenta promijeniti odluke malezijskih vlasti, piše Večernji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Exterminator 04.03.2019.

    Znaju i Ameri gdje je pao još od prvog dana kad je nestao ...navodno posljednji put viđen u blizini vojne baze Diego Garcia u Indijskom oceanu

  • EU LAW 04.03.2019.

    Koristio je jednostavnu matematiku??? Pa trebalo bi ga jednostavno nalupat da ne prica gluposti

  • miko2312 03.03.2019.

    Procitao di nisu trazili pa rekao da je avion tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare