To je to što me zanima!

Studenti porukom 'Ti si Covid Srbije' dočekali Vučića u Parizu

Savjetnica predsjednika za medije, Suzana Vasiljević, odgovorila je na Twitteru "dočekali ga, možda, ali malo sutra. Čekat ćete vi djeco još malo", dodajući da Vučić s Macronom
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otputovao je u Pariz na susret s Emmanuelom Macronom, a i tamo nije mogao pobjeći od poruka negodovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grupa srpskih studenata i doktoranada, koji studiraju u Parizu, dočekali su predsjednika Srbije ispred srpskog veleposlanstva s transparentima na kojima je pisalo "Ti si Covid Srbije", objavila je urednica Nove ekonomije na Facebooku uz fotografije. Savjetnica predsjednika za medije, Suzana Vasiljević, odgovorila je na Twitteru "dočekali ga, možda, ali malo sutra. Čekat ćete vi djeco još malo", dodajući da Vučić s Macronom trenutno sluša kompoziciju Claudea Debussya.

Podsjetimo, Macron i Vučić razgovaraju uoči sutrašnjeg samita Srbije i Kosova i nastavka dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem EU u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Vito1 11.07.2020.

    Šteta što antfaso nije naučio ništa iz povijesti - nikad pa niti onda Hrvatice i Hrvati nisu išli u srbiju kako bi osvajali teren i naseljavali područja na kojima su poubijali domaće stanovništvo. Za razliku od srba koje su turci plaćali za ubijanje Hrvatica i Hrvata kako bi lakše došli do zemljišta. I posljednje osvajanje četnika iz srbije i Hrvatske ozakonio je jugogeneral franjo tuđman u Daytonu 21. studenog 1995.g. Ti putom sad ide lažni anemičar. Poklonit će Hrvatsku 2023.g. imperatorima i kolonijalistima po cijeni od 7,5 kuna za euro. Pa ga vi ljubite.

  • IlijanMax 10.07.2020.

    Ne interesiraju me ti srbi!

  • 10.07.2020.

    Rugaju se Vučiću????? U svim bivšim republikama danas državama na vlasti su lopovi i nepotisti. Takvi lagano pobjeđuju svuda, jer je takav i većinski narod. Kakav narod takva vlast. Nema pomoći za poštena i časna čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare