To je to što me zanima!

Studenti su oduševljeni: Styria SCOOL nam je proširila vidike

Čak 20 studenata na petoj Styria:SCOOL akademiji tjednima je slušalo stručnjake te su dobili praktičan uvid u poslovanje medijske grupacije
Vidi originalni članak

Diskusijom “Što nakon fakulteta?” i dodjelom certifikata u subotu je završila peta generacija Styria:SCOOL akademije.
Akademija se organizira od 2012. i na nju se mogu prijaviti svi studenti bez obzira na studij, a sudjelovanje je besplatno. Cilj je pružiti priliku studentima za nadogradnju znanja te im omogućiti lakšu i bržu integraciju u poslovni svijet kroz prenošenje stručnih znanja, davanje konkretnih prilika za rad ili novčane stipendije.

Styria:SCOOL akademiju ove godine pohađalo je 20 studenata koji su odabrani među 113 prijavljenih s 12 fakulteta. Predavali su im Styrijini stručnjaci. Polaznici su dobili uvid u poslovanje medijske grupacije kroz predavanja i upoznavanje s radom različitih odjela unutar Styrijinih poduzeća. Završetak akademije rezerviran je za prezentiranje timskih projekata pred žirijem. Na taj način studenti dobivaju priliku stručnjacima predstaviti vlastite ideje. Styria:SCOOL zaokružena je panel diskusijom “Što nakon fakulteta?”, na kojoj su polaznici čuli savjete i osobna iskustva o počecima karijera.

Nakon diskusije certifikate je uručila direktorica upravljanja ljudskim potencijalima u Styriji Ivana Krajinović. 

- Puno toga me zanima i nisam sigurna čime se želim baviti u životu. Upravo zato sam htjela uvid u svijet medija i sad radim u Odjelu medijskih rješenja u Styriji kako bih shvatila je li to za mene - objasnila je najbolja polaznica akademije Martina Marić.

Drugoplasirani Filip Bunjevac nakon akademije zna da je marketing pravi odabir za njega, a trećeplasirana Maja Perić rekla je kako su joj razni predavači proširili vidike.

Sve studente koji su zainteresirani za studentske poslove i prakse neovisno o Styria:SCOOL akademiji pozivamo da nam pošalju svoj životopis na mail ljudski_potencijali@styria.hr.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • StjepanValjak 16.11.2016.

    S tim papirima si možete obrisati rit,to i onako nigdje ne važi

  • 16.11.2016.

    Svi bi se "bavili" marketingom, ljudskim resursima, odnosima s javnošću, prezentacijama.....nitko ne bi radio nešto konkretno, a kamoli proizvodio nešto ili na neki drugi način doprinosio društvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare